Careers

Work at Idevio

We are currently recruiting:

  • Utvecklare för kartprodukter, se nedan

 

We are always happy to receive open applications at info@idevio.com.

If you want to be updated on Idevio job opportunities, please enter your email in this form.

Work at idevio presentation


 

Utvecklare för kartprodukter

Idevio är ett växande produktbolag som verkar inom områdena Industrial Mapping och Business Intelligence. Vi är specialister på kartinformation och har produkter för effektiv hantering av vektorkartor, kartpresentation, geografisk analys, ruttberäkningar, adressuppslagning mm.

maps

Vi söker dig som är en engagerad programmerare. Du kan vara nyutexaminerad från högskolan men viss erfarenhet inom området är meriterande. Du kommer här bli en i utvecklingsteamet och jobba med utveckling av programvara inom vårt verksamhetsområde. Vi arbetar huvudsakligen med Java och JavaScript så dessa språk bör du behärska. Det är en fördel om du jobbat med kartor eller har erfarenhet av några av de verktyg vi jobbar med, t.ex. Subversion, Eclipse, Hudson, Ant, Python, GWT, JUnit, Android, Linux, Servlets, Tomcat. Utmaningarna finns inom flera programmeringsområden som grafik, geometri, användargränssnitt, superoptimerade algoritmer, serverprogrammering och kommunikation.

Idevio erbjuder spännande arbetsuppgifter med stor variation samt en möjlighet att växa med bolaget. Om du tror att detta skulle passa dig så skicka en ansökan till jobb@idevio.com. Hör även av dig till denna adress om du vill veta mer om Idevio, arbetsuppgifter m.m. Vi har en kompakt, flexibel organisation med kompetenta och trevliga medarbetare och håller till i charmiga lokaler i centrala Göteborg.